Η ζωή στη Θάσο

Η Θάσος βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, απέναντι από τις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας. Το μήκος των ακτών της φτάνει τα 115 χλμ. και η επιφάνεια του εδάφους της απλώνεται σε 378,84 τετρ. χλμ. Η απόσταση των 18 ναυτικών μιλίων τη χωρίζει από την Καβάλα αλλά μόλις 6 μίλια από την Κεραμωτή και το Αεροδρόμιο της Καβάλας.
Η πρόσβαση σας θα είναι ιδιαίτερα εύκολη αφού τα δρομολόγια των φέρυ μποτ πραγματοποιούνται συνήθως από τις 6:00 το πρωί έως και τις 23:00 το βράδυ.

Έδρα του νησιού είναι ο Λιμένας.

Το νησί είναι κατάφυτο από ελιές, πεύκα, πλατάνια, έλατα, φλαμουριές, κέδρα, κρανιές και άλλα ήμερα και άγρια δένδρα που καλύπτουν τους μικρούς κάμπους μέχρι τις κορφές των βουνών.

Έχει περίπου 14.000 κατοίκους.

Η Θάσος έχει αμέτρητους κολπίσκους αλλά και πολλές γνωστές παραλίες κατάλληλες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές(Τρυπητή,Marble Beach, Porto Vathu, Golden Beach, Paradise).
Επίσης μπορείται να επισκευθείτε μοναδικής ομορφιάς σημεία όπως είναι η Γκιόλα,η Ακρόπολη, το όρος Υψάριο, το αρχαιολογικό μουσείο.
Εάν σας αρέσει η περιπέτεια και η δραστηριότητα μπορείτε να κάνετε extreme sport ή ακόμα και να επισκευθείτε τα βουνά κάνοντας Jeep Safari.
Ο θαλάσσιος πλούτος και οι υποδομές σας δίνουν τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την κατάδυση, το ψάρεμα.
Το φθινόπωρο μία σημαντική δραστηριότητα των Θασίων είναι η συλλογή της ελαιοπαραγωγής και η μετατροπή του σε παρθένο ελαιόλαδο.
Κατά τη διαμονή σας μπορείτε να επισκευθείτε εστιατόρια έτσι ώστε να δοκιμάσετε το ποιοτικό νησιώτικο φαγητό.

Θα χαρούμε να επισκευθείτε το νησί μας!

Thassos Real EstateΗ επιχείρηση Thassos RealEstate, ιδρύθηκε το 2005 από την Κα. Μάμμου Ασημένια, μεσίτη αστικών συμβάσεων.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την διαδικασία της μεταβίβασης ενός ακινήτου.
Με συνεχή προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, η επιχείρηση μας καλύπτει συνολικά τις υπηρεσίες Real Estate στο νησί της Θάσου με ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύστημα.

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2019