Η ζωή στη Θάσο

Το νησί της Θάσου ανήκει στο Νομό Καβάλας και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκους. Βρίσκεται σε απόσταση 18 ναυτικών μιλίων από την πόλη της Καβάλας και 6 μιλίων από την Κεραμωτή και το αεροδρόμιο της Καβάλας. Πρωτεύουσα του νησιού είναι ο Λιμένας. Το μήκος των ακτών του είναι 115 χλμ. Και η επιφάνεια του εδάφους του 378,84 τετρ. χλμ.
Διαθέτει εύκολη πρόσβαση μέσω θαλάσσης με δρομολόγια πλοίων που πραγματοποιούνται όλη την ημέρα, συνήθως από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.
Είναι ένα καταπράσινο νησί κατάφυτο από ελιές, πεύκα, πλατάνια, έλατα, φλαμουριές, κέδρα, κρανιές και άλλα είδη δένδρων που καλύπτουν τους μικρούς κάμπους μέχρι και τις κορυφές των βουνών.
Επιπλέον διαθέτει πλήθος παραλιών με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, όπως είναι η Χρυσή Αμμουδιά, ο Παράδεισος, η Σαλιάρα, το Πόρτο Βαθύ, η Τρυπητή.
Διαθέτει αρκετά σημεία πολιτιστικού, ιστορικού, αρχαιολογικού και φυσικού ενδιαφέροντος όπως είναι το Αρχαίο Θέατρο Θάσου, η Ακρόπολη, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αρχαία Αγορά, το όρος Υψάριο, η φυσική πισίνα Γκιόλα.
Η επίσκεψή σας στο νησί θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, να περπατήσετε σε παραδοσιακά σοκάκια, να κολυμπήσετε σε καθαρά νερά, να απολαύσετε την ξεγνοιασιά και την ηρεμία, να δοκιμάσετε φρέσκο θαλασσινό φαγητό και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα (ελιές, ελαιόλαδο, μέλι).

Πως να φτάσετε:
Με πλοίο από το λιμάνι της Κεραμωτής και της Καβάλας
Πλησιέστερο αεροδρόμιο: Διεθνής Αερολιμένας Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», Διεθνής Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Θα είναι χαρά μας να επισκεφτείτε το νησί μας και να σας εξυπηρετήσουμε!

Thassos Real EstateTo γραφείο μας, Thassos Real Estate, ιδρύθηκε το 2005 από την κα. Μάμμου Ασημένια και εδρεύει στην πρωτεύουσα της Θάσου, το Λιμένα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ακινήτων από μονοκατοικίες, διαμερίσματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, η οποία είναι ικανή να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις σας. Εμείς φροντίζουμε για όλες τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσετε το ακίνητο σας αλλά η εξυπηρέτηση δεν σταματάει εδώ, σας στηρίζουμε και μετά την πώληση παρέχοντας after sales service ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα η μόνιμη διαμονή και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο είναι η εγγύηση για την άριστη επιλογή σας και μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
Με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, η επιχείρηση μας αναλαμβάνει τις διαδικασίες Real Estate στο νησί της Θάσου αλλά και επιλεκτικά εκτός αυτού με ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύστημα.

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2021