Γίνε Συνεργάτης

Στην εταιρεία Thassos Real Estate διαθέτουμε ένα οργανωμένο σύστημα προώθησης των ακινήτων μας αλλά και την υποδομή να υποστηρίξουμε συνεργάτες οι οποίοι εκπροσωπούν υποψήφιους αγοραστές.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο μεσιτικό γραφείο της Thassos Real Estate, παρακαλούνται να υποβάλουν αίτημα συνεργασίας στο [email protected]

Σε κάθε περίπτωση είμαστε ανοιχτοί σε αμοιβαίες και επωφελείς συνεργασίες.

Thassos Real Estate



To γραφείο μας, Thassos Real Estate, ιδρύθηκε το 2005 από την κα. Μάμμου Ασημένια και εδρεύει στην πρωτεύουσα της Θάσου, το Λιμένα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ακινήτων από μονοκατοικίες, διαμερίσματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, η οποία είναι ικανή να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις σας. Εμείς φροντίζουμε για όλες τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσετε το ακίνητο σας αλλά η εξυπηρέτηση δεν σταματάει εδώ, σας στηρίζουμε και μετά την πώληση παρέχοντας after sales service ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα η μόνιμη διαμονή και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο είναι η εγγύηση για την άριστη επιλογή σας και μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
Με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, η επιχείρηση μας αναλαμβάνει τις διαδικασίες Real Estate στο νησί της Θάσου αλλά και επιλεκτικά εκτός αυτού με ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύστημα.

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2020