Πληροφορίες

  • Κωδικός: 1105
  • Εκτός Σχεδίου: NAI

Ενέργειες

€ 130.000

Αγροτεμάχιο, 4600 τ.μ.

Θάσος, Κοίνυρα

Περιγραφή

Αγροτεμάχιο 4600 τ.μ εφαπτόμενο του περιφερειακού δρόμου του νησιού στην περιοχή Κοίνυρα. Έχει θέα το νησάκι στα Κοίνυρα και βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα. Επίσης έχει άδεια οικοδομής 3 μονοκατοικιών.

Το μεσιτικό γραφείο Thassos Realestate βρίσκεται στη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων της Θάσου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο mammourealestate@yahoo.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Ασημένια Μάμμου

Ημερομηνία: 30-11--0001


Επιπλέον

Κεντρική οδόςΘέα: Θάλασσα
ΟικοδομήσιμοΜε άδεια οικοδομής

Video


Παρόμοια Ακίνητα

4600 τ.μ 0 Δωμ 0 wc
4661 τ.μ 0 Δωμ 0 wc
4835 τ.μ 1 Δωμ 0 wc

Με ενδιαφέρει

Αναζήτηση με κωδικό


Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

ή συμπληρώστε την φόρμα μας.

Εγγραφή στο Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ευκαιρίες ακινήτων!

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Thassos Real EstateΗ επιχείρηση Thassos RealEstate, ιδρύθηκε το 2005 από την Κα. Μάμμου Ασημένια, μεσίτη αστικών συμβάσεων.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την διαδικασία της μεταβίβασης ενός ακινήτου.
Με συνεχή προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, η επιχείρηση μας καλύπτει συνολικά τις υπηρεσίες Real Estate στο νησί της Θάσου με ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύστημα.